loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Objavljen je prvi bilten o programima Unije u RH

- datum objave: 25.travnja.2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU (MRRFEU) glavni je nacionalni koordinator za aktivnosti vezane uz sudjelovanje Republike Hrvatske u pojedinim programima Unije u čijim je aktivnostima dobila pravo punopravnog sudjelovanja pristupanjem Europskoj uniji, 1. srpnja 2013. godine. Koordinacija podrazumijeva praćenje ostvarenja učinka programa, suradnju s ostalim nadležnim tijelima, održavanje edukacija, promotivnih i ostalih aktivnosti potrebnih za povećanje vidljivosti i za prepoznavanje programa Unije u Republici Hrvatskoj. U ulozi koordinacijskog tijela za programe Unije Ministarstvo je sastavilo i objavilo prvi bilten o programima Unije u RH s ciljem upoznavanja što većeg broja potencijalnih budućih korisnika s mogućnostima koje nude pojedini programi.

Informativni bilten o programima Unije objedinjuje poveznice na službene mrežne stranice programa, podatke o prihvatljivim korisnicima za svaki pojedini program i primjere dobre prakse za razdoblje od 2014. do 2020. godine.

U suradnji s resornim tijelima MRRFEU će redovno izrađivati informativni bilten o programima Unije u kojem će obavještavati sve zainteresirane o aktualnostima pojedinog programa i organizirati promotivne događaje i radionice kako bi potencijalni korisnici mogućnosti programa pravovremeno doznali sve potrebne informacije i novosti.

Bilten Programi Unije 2021. – 2027. možete pronaći na mrežnim stranicama MRRFEU-a ili mrežnim stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija