loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Informativni webinar o pozivu Erasmus+ i centrima strukovne izvrsnosti

- datum objave: 26.travnja.2021.

Nakon objavljivanja Erasmus+ poziva za 2021. godinu, Europska komisija uz potporu Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA) organizirat će informativni webinar na kojem će se predstaviti ciljevi inicijative CoVE (Centri strukovne izvrsnosti), kao i mogućnosti programa Erasmus+.

Informativni webinar o pozivu Erasmus+ i centrima strukovne izvrsnosti održat će se u petak 30. travnja od 9.30 do 12.30 sati.

Tijekom ovog online događanja organizatori će sudionicima pružiti informacije o tome kako pripremiti i predati projektne prijedloge i o postupku ocjenjivanja projekata, a ovo će biti i prilika za savjetovanje o pronalasku partnera za suradnju na idejama za strukovnu izvrsnost.

O centrima za strukovnu izvrnost

Centri za strukovnu izvrsnost okupljaju širok spektar lokalnih partnera, poput pružatelja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (između ostalih), kako bi zajedno stvorili "ekosustave vještina" koji doprinose regionalnom, gospodarskom i socijalnom razvoju, inovacijama i pametnim strategijama specijalizacije.

Više informacija o ovoj inicijativi dostupno je na mrežnim stranicama Europske komisije i u Vodiču kroz program Erasmus+.

Za ovaj događaj nije potrebna registracija, a više informacija možete pronaći na službenim internetskim stranicama Europske komisije.

 

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija