loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

- datum objave: 04.listopada.2017.

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održat će se od 20. do 24. studenoga diljem Hrvatske. Uključite se u obilježavanje, registrirajte svoje događanje na vrijeme i upišite se na kartu događanja u Europskom tjednu vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju: osigurajte vidljivost i prepoznatljivost kvalitete vaše organizacije i njenog rada u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, aktivno sudjelujte u radu europske VET (Vocational Education and Training) zajednice.
 
Prvi Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održan je prošle godine na inicijativu Europske komisije. Razne organizacije održale su niz događaja i aktivnosti u brojnim europskim gradovima, uključujući i brojne hrvatske gradove te na taj način pridonijele povećanju privlačnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te isticanju njegovih prednosti i mogućnosti.
 
Više informacija o ovogodišnjem Tjednu strukovnih vještina možete pronaći u letku, u uputama za organiziranje vaših događanja s primjerima događanja koji vas mogu inspirirati te na poveznici na stranice Europske komisije gdje se nalaze svi promotivni materijali i sve potrebne informacije.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija