loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Poziv na natječaj – Razvijanje vrednovanja vještina

- datum objave: 21.svibnja.2018.

Cilj objavljenog natječaja je pružanje podrške razvoju vrednovanja vještina pojedinaca, s posebnim naglaskom na pismenost, matematičku pismenost i digitalne vještine niskoobrazovanih i niskokvalificiranih odraslih osoba. Poziv je usmjeren na nacionalna i regionalna tijela država članica  i cilj mu je pružiti potporu provedbi Preporuke o putevima podizanja vještina (Recommendation on Upskilling Pathways).

Ukupno je za projekte unutar ovog Poziva izdvojeno oko 1.500.000,00 EUR, a projekti se mogu sufinancirati do najvećeg iznosa od 80%. Rok za predaju projektnih prijedloga je 13. srpnja 2018. godine. Najraniji početak projektnih aktivnosti može biti između studenog 2018. godine i siječnja 2019. godine. Trajanje projekta može biti između 12 i 24 mjeseca.

S ciljem detaljnijeg predstavljanja Poziva i odgovara na pitanja potencijalnih prijavitelja, 29. svibnja od 15 do 17 sati održat će se webinar (web-based seminar). Radni jezik webinara je engleski. Kako biste se registrirali za sudjelovanje na webinaru, kao i za bilo kakva dodatna pitanja glede ovog Poziva, potrebno se obratiti na sljedeću adresu e-pošte: empl-vp-2018-008@ec.europa.eu.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija