loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Regionalne radionice u Vukovaru

Regionalne radionice u Vukovaru
- datum objave: 04.listopada.2017.

Agencija za mobilnost i programe EU u Vukovaru organizira dvodnevnu radionicu pisanja projektnih prijedloga za program Erasmus+ za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Radionica će se održati 25. i 26. listopada u Gradskoj knjižnici Vukovar, Trg Republika Hrvatske 1.
 
Ove su radionice namijenjene nastavnicima, ravnateljima, pedagozima i ostalim predstavnicima ustanova u području strukovnog obrazovanja, a osobito potencijalnim, novim i manje iskusnim prijaviteljima projekata. Polaznici će na radionici dobiti praktične savjete i pomoć u pripremi projektnih prijedloga u okviru Ključne aktivnosti 1 (mobilnost pojedinaca) i Ključne aktivnosti 2 (strateška partnerstva). 

Na radionici 25. listopada zaseban blok bit će posvećen ECVET-u, alatu za priznavanje ishoda učenja stečenih tijekom međunarodne mobilnosti, a čije će mogućnosti primjene predstaviti članovi hrvatske Radne skupine stručnjaka za ECVET. 
 
Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obaveznu prijavu do 22. listopada putem prijavnog obrasca koji je dostupan na sljedećoj poveznici

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija