loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Radionica za pisanje ishoda učenja u kontekstu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) u Zagrebu

- datum objave: 06.studenog.2018.

Erasmus+ radionica za pisanje i kreiranje ishoda učenja u kontekstu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) održati će se u Zagrebu 22. studenog 2018. godine. Radionica se organizira s ciljem povećanja kvalitete pisanja i kreiranja ishoda učenja i skupova ishoda učenja u kontekstu primjene ECVET-a u projektima mobilnosti programa Erasmus+. 

Radionica u Zagrebu održati će se 22. studenog 2018. u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Agencija za mobilnost i programe EU), Frankopanska 26, 10000 Zagreb. 

Svrha radionice o ishodima učenja je pružiti trenutnim korisnicima Ključne aktivnosti 1 programa Erasmus+ s natječajnog roka 2018. detaljne informacije o ishodima učenja, skupovima ishoda učenja, te kroz dva dijela radionica analizirati kreiranje ishoda učenja i skupova ishoda učenja. 

Prijave na radionicu otvorene su do 19. studenog 2018. godine.

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih sudionika Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste ustanove.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija