loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Radionice o primjeni ECVET-a u sklopu regionalnih radionica u Šibeniku i Karlovcu

- datum objave: 29.listopada.2018.

Erasmus+ regionalna radionica za pisanje projektnih prijedloga u okviru Ključne aktivnosti 1 (KA1) u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i radionica za primjenu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) radi pripreme za Erasmus+ natječaj za 2019. godinu održat će se u Šibeniku 8. studenoga 2018. i u Karlovcu 6. prosinca 2018. godine. Radionice se organiziraju s ciljem boljeg upoznavanja s aktivnostima programa Erasmus+ u okviru područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao i bolje pripreme za podnošenje projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 (KA1) – Projekte mobilnosti. Prilagođene su pozivu na podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu.

Radionica u Šibeniku 8. studenoga 2018. održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika, Trg Republike Hrvatske 3.

Prijave su otvorene do 4. studenoga 2018.

U Karlovcu se radionice održavaju 6. prosinca 2018. u dvorani Obrtničke komore Karlovac, Jurja Haulika 14.

Prijave će biti otvorene do 29. studenoga 2018.

Svrha je regionalnih radionica pružiti priliku zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima Erasmus+ KA1 projekata mobilnosti za pobliže upoznavanje s ciljevima navedenih aktivnosti, davanje smjernica i savjeta za popunjavanje prijavnog obrasca kao i praktični rad na dijelovima prijavnog obrasca kako bi se prijavitelji što kvalitetnije pripremili za podnošenje projektnog prijedloga za program Erasmus+ na natječaju za 2019. godinu.

Na radionicama u Šibeniku i Karlovcu zaseban blok biti će posvećen ECVET-u, alatu za priznavanje ishoda učenja stečenih tijekom međunarodne mobilnosti, ačije će mogućnosti primjene predstaviti članovi hrvatske Radne skupine stručnjaka za ECVET.

Prednost imaju organizacije zainteresirane za prijavu projektnih prijedloga na novom natječajnom roku 2019., a koje dosad nisu imale uspješne projektne prijave niti su provele projekt u okviru Ključne aktivnosti 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te stoga imaju manjak iskustva ili su potpuni početnici.

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih sudionika Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste ustanove.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija