loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Poziv na stručni skup i radionicu za pisanje projektnih prijedloga

- datum objave: 17.svibnja.2017.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pozivaju vas na prijavu na stručni skup i radionicu za pisanje projektnih prijedloga.

 

Stručni skup „Međunarodna mobilnost u kontekstu ECVET-a“

 

Stručni skup „Međunarodna mobilnost učenika u kontekstu ECVET-a“ (broj stručnog skupa: 23155)  namijenjen je nastavnicima i ravnateljima srednjih strukovnih škola iz svih obrazovnih sektora, a cilj mu je pojašnjavanje uloge Europskoga kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) u projektima međunarodne mobilnosti. Skup će se održati 23. svibnja (9:30 – 15:30) u Hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9, 10000  Zagreb, a prijave se zaprimaju putem informacijskog  sustava VETIS. Više informacija o događaju možete pronaći na sljedećim poveznicama: obavijest i plan.

 

Radionice pisanja projektnih prijedloga za strukovno obrazovanje i osposobljavanje

 

Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus dvodnevnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao pripremu za nadolazeći natječaj Erasmus+ u 2018. godini.

 

Radionice se organiziraju radi pružanja potpore potencijalnim, novim i manje iskusnim prijaviteljima iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Cilj radionica je pružiti pomoć u pripremi projektnog prijedloga za prijavu na natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a kako bi postigli višu kvalitetu te bolje rezultate prijavljenih projekata.

 

Prvi dan radionica obuhvatit će savjete za prijavu projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 - mobilnosti učenika i nastavnika na području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Drugi je dan radionica rezerviran za savjete prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 2 odnosno strateška partnerstva u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 

Pozivamo vas na radionicu u Zagrebu,  8. i 9. lipnja 2017. koja će održati u zgradi Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, Frankopanska 26, 10000 Zagreb. Program će biti objavljen uskoro, a za sudjelovanje se možete prijaviti na sljedećoj poveznici: prijava.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija