loading
ECVET događanja
ECVET događanja

Događanja

Webinar: Mala partnerstva u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

- datum objave: 29.rujna.2021.

Mala partnerstva su nova aktivnost u u sklopu Ključne aktivnosti 2 i prvenstveno su namijenjena novim sudionicima i organizacijama s manje iskustva. Glavni ciljevi ove aktivnosti u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja su povećavanje kvalitete rada, izgradnja kapaciteta organizacija za transnacionalno i međusektorsko djelovanje, razvoj transnacionalnih mreža te poticanje sinergije s relevantnim lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim dionicima.

Više informacija o ovom formatu možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije i u Vodiču kroz program Erasmus+, a Agencija za mobilnost i programe Europske unije dodatno najavljuje održavanje webinara putem platforme Zoom u utorak, 12. listopada, od 10:00 do 11:00 sati.

Fotografija osoba koje rade na tabletu

Prijave za sudjelovanje na webinaru zaprimaju se putem obrasca koji je dostupan na poveznici https://forms.office.com/r/rFuX0cmHTK, a otvorene su do 10. listopada 2021. (do kraja dana). Poveznicu za sudjelovanje na webinaru dostavit ćemo Vam s potvrdom o prihvaćanju Vaše prijave.

Osim webinara, Agencija za mobilnost i programe Europske unije prijaviteljima zainteresiranima za ovaj format nudi i mogućnost savjetovanja projektne ideje – e-poštom ili online. Savjetovanja će biti otvorena od 12. do 22. listopada, a više informacija je dostupno na mrežnim stranicama Agencije.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija