loading
Primjeri dobre prakse
Primjeri dobre prakse

Kvaliteta

Primjeri dobre prakse

Međunarodnu mobilnost uz primjenu ECVET-a Škola za medicinske sestre Mlinarska realizirala je tijekom 2015. godine, nakon što joj je odobren prvi projekt u okviru programa Erasmus+. Na dvotjednoj mobilnosti u Njemačkoj sudjelovala su 22 učenika, koji su usavršavali svoje vještine te stjecali nova znanja u Gradskom domu za starije i nemoćne osobe SAH Leipzig. Više informacija i detalja o načinu na koji je Škola za medicinske sestre Mlinarska primijenila ECVET, uključujući i ogledne primjerke dokumentacije, možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir ECVET je primijenila tijekom provedbe projekta Skills 4 jobs (2016.), koji je realizirala s partnerskom ustanovom iz Portugala. Projektne aktivnosti uključivale su stručnu praksu 24 učenika hotelijersko-turističkog i ugostiteljskog programa u visokokategoriziranim hotelima i ugostiteljskim objektima u Lisabonu, a više informacija o primjeni ECVET-a, kao i ogledne primjerke dokumentacije, možete pronaći na sljedećoj poveznici.

 

Poljoprivredna škola Zagreb ima dugogodišnje iskustvo u sudjelovanju i upravljanju projektima financiranim iz EU fondova, a za primjenu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) odlučili su se na projektu „Agricultural learning opportunities in Italy 2“ (AGRILOI 2), koji je financiran u okviru programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1, područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (2016.). Osvrt na iskustvo mobilnosti s primjenom ECVET-a s detaljnim uputama i oglednim primjercima dokumentacija možete pronaći ovdje

Elektrotehnička i prometna škola Osijek je u sklopu projekta "Učimo kroz praksu" (2017.) primjenila ECVET. U suradnji s jednim od partnera, Školskim centrom Škofja Loka, proveli su dvotjednu mobilnost za 8 učenika smjera tehničar za mehatroniku. Osvrt na iskustvo primjene ECVET-a, kao i ogledne primjerke dokumentacije, možete pronaći na sljedećoj poveznici.

text
text

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija